Marbella, Španija

Meisho Hills je ekskluzivni stambeni kompleks od 58 luksuznih kuća površine od 350 m2 do 903 m2, izgrađenih na uređenoj površini od 18.000 m2. Njegov spektakularni položaj i prirodno okruženje u jednom od najprestižnijih stambenih delova Marbelje, poznatom kao Sijera Blanka, ultra-moderna arhitektonska konstrukcija vila, koje stvaraju osećaj izuzetnosti, luksuza i neuporedive estetike. Smešten u podnožju planine i okružen prirodnim parkom, kompleks Sijera Blanca nudi kako intimnost, tako i blizinu strateških mesta kao što su Malaški aerodrom, centar Marbelje, čuvena luka za razonodu Puerto Banus i neka od najboljih i najtraženijih terena za golf u okolini, do kojih se može stići za nekoliko minuta.

Ukupna površina kompleksa iznosi 45.000 m2.

Aluminijumska stolarija je uradjena od aluminijumskim profila proizvodjaca FEAL u različitim sistemima u zavisnosti od potrebe.
FEAL TERMO 65 za prozore i vrata
FEAL 60K za staklenu fasadu
FEAL TERMO 120 za podizno-klizne sisteme.

Sve pozicije su urađene u kombinaciji sa visokokvalitetnim staklom.
Ovakvom kombinacijom dobijene su zavidne termičke karakteristike sistema, iako se radi o toplom podneblju, jer se ne smeju dopustiti gubici energije na tako reprezentativnom objektu.