Aluminijumske fasade

Sve vrste aluminijumskih fasada, strukturni, polustrukturni, klasično-kontinuirani i elementi fasada. Sistemi aluminijumskih profila koje TQ ALU koristi u svojoj redovnoj proizvodnji su SCHÜCO, WICONA i FEAL, ali na zahtev koristimo i nezavisne sisteme. Svi aluminijumski profili mogu biti plastificirani ili elodirani u bilo kojoj boji ili tonu po izboru investitora. Naočare koje se ugrađuju su prvoklasne od svetskih proizvođača: Glaverbel, Guardian ili Saint Goben u zavisnosti od zahteva. Prilikom projektovanja fasada, apsolutno je potrebno uzeti u obzir karakteristike za određena područja ili tražene karakteristike projekta.

Vrata i prozori

Sve vrste aluminijumske stolarije, sa i bez termičke pauze, pokretne pregrade, sistemi zavesa i harmonika, pokretne i fiksne roletne, kancelarijski sistemi, blindirani prozori i vrata otporni na pušku od 9 mm. Svi aluminijumski profili mogu biti plastificirani ili elodirani u bilo kojoj boji ili tonu po izboru investitora. Naočare koje se ugrađuju su prvoklasne od svetskih proizvođača: Glaverbel, Guardian ili Saint Goben, u zavisnosti od zahteva.

Kompozitni paneli

TQ ALU ima veliko iskustvo u dizajniranju i postavljanju fasada od kompozitnih panela, što je vrlo praktično rešenje s obzirom na estetske mogućnosti koje nudi, kao i njihove mehaničke i tehničke performanse. Kompozitni paneli su vrlo čest izbor arhitekata i dizajnera, jer mogu zadovoljiti visoke zahteve moderne arhitekture, neograničene mogućnosti dizajna i konačni izgled fasada. Trajnost takvih fasada jedan je od važnih faktora koji podstiču investitore da se odluče za kompozitne panele.

Metalne konstrukcije

U pogonu za prefabrikaciju čelika mogu se napraviti konstrukcije za proizvodne hale, sportske centre, supermarkete, skladišta, kao i za sve vrste ograda i drugih proizvoda od čelika. Kompletna obrada lima debljine do 8 mm takođe je dostupna u bravarskom programu. U ponudi imamo i protivpožarna vrata (jednostruka i dvokrilna) u sledećim dimenzijama: 1100 mm x 2200 mm, 1750 mm x 2200 mm. Vrata su ispitana prema standardu SRPS U.J1.160 u ispitnoj peći sa standardnim razvojem požara SRPS ISO 834, poseduju sertifikate ovlašćenog instituta i njihova otpornost na vatru je 120 minuta.

Inox konstrukcija

Prateći svetske trendove u dizajnu eksterijera i enterijera, TQ ALU udovoljava željama investitora za različite vrste unutrašnjih i spoljašnjih ograda i obloga od INOKS-a i INOKS-a u kombinaciji sa staklom, drvetom ili drugim materijalom.

Usluge

Pored visokokvalitetnih proizvoda koje proizvodimo, u mogućnosti smo da vam ponudimo i usluge na opremi koju imamo. Obrada aluminijumskih profila u našim obradnim centrima, obrada alubonda i drugih kompozitnih materijala, sečenje i savijanje lima velike debljine i dimenzija.

Ulična Rasveta

visokokvalitetni proizvod